Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zaspievajte si s deťmi naše slovenské

reklama:
Zaspievajte si s deťmi naše slovenské

Čo robiť v sobotu? Nemajte ju nudnú a lenivú. Zaspievajte si! Spolu s detičkami a skvelým videom pesničkového mixu od Slovenských detských pesničiek. Najznámejšie slovenské piesne s názornými animovanými videoklipmi a krásnymi melódiami. Zaspievajte si hity ako Sedemdesiat sukieň mala alebo Pod horou, pod horou a mnohé ďalšie. Užite si toto krásne video vo veselej nálade a roztancujte sa s deťmi doma. Veríme, že vás skvele naladí. Výhodou je, že sú k tomu aj titulky. Väčšie deti si tak môžu text prečítať spolu s vami a menším ho môžete predčítať aspoň vy.

Video má vyše 21 minút a zaspievate si s ním 12 piesní. Zdroj: Youtube, Youtube Channel: Slovenské detské pesničky

https://www.youtube.com/channel/UCs3gfQX5MWjG6afWHTkb4Jw

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 4. júna 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.