Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vyrobte si mini flakón do kabelky! Konečne môžete nosiť parfum pri sebe

reklama:
Vyrobte si mini flakón do kabelky! Konečne môžete nosiť parfum pri sebe

Rozmýšľali ste už, aké by bolo fajn mať v kabelke malú verziu parfumu? Niečo skladné, čo by sa dalo skutočne využiť aj na cestách, alebo skrátka len počas dňa, keď ste v práci či idete pre deti do školy?

Možno ste potrebovali menšiu verziu telového spreju, ktorý sa v týchto teplých a dusných dňoch dosť hodí.

Zdieľame teda s vami tento skvelý a praktický návod, ako si môžete sami vyrobiť tento skvelý vynález. Je to jednoduché video od chlapca a videovloggera Dimiho, ktorý je síce v nemčine, no je detailný a aj obrazovo dobre spracovaný.

Na malý prenosný parfumový flakónik potrebujete:

1x malý sprej (vrch zo spreja)
1x nádobka z lesku na pery
1x tekuté lepidlo (najlepšie sekundové)
1x silné klieštiky na kov alebo plast
1x vŕtačku

Postup: Otvoríme lesk a klieštikmi prestrihneme vnútornú časť nádoby. Vyberieme stred a okraje začistíme obstrihaním. Na vrch nádoby navŕtame dieru. Okolo navŕtaného otvoru nanesieme lepidlo a vložíme vrch spreju. Nalejeme parfum, telový sprej a zavrieme. Teraz už môžeme užívať malý rozmer tohto praktického flakónu.

Je to šikovné, čo poviete?

V týchto dňoch, kedy je vonku skutočne ohromne teplo, si môžete do nádobky dať aj vodu. Počas dňa sa tak môžete osviežiť nasprejovaním vody na váš krk alebo na zápästie.

Zdroj: Youtube, Youtube Channel: Dimxoo https://www.youtube.com/user/Dimxoo

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 5. júla 2016

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.