Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vnučka porušila zákaz aby rozveselila svoju babičku na nemocničnom lôžku – milý príbeh, ktorý chytí za srdce

reklama:
Vnučka porušila zákaz aby rozveselila svoju babičku na nemocničnom lôžku - milý príbeh, ktorý chytí za srdce

Niekedy existuje iba jediná vec, ktorá nám po ťažkej životnej lekcii dokáže vrátiť na tvár zabudnutý úsmev a pomôcť nám prekonať všetko s nadhľadom. Pre niekoho to môže byť hudba, pre niekoho tanec alebo čas strávený pri obľúbenom športe.

Shelby vedela, že jediná vec, ktorá poteší jej starkú je jej pes.

Keď Shelbina starká prekonala ťažkú alergickú reakciu na predpísané lieky, skončia v nemocnici. Starká zbožňovala svojho psa, ktorý jej v nemocnici veľmi chýbal. Iba on ju vedel rozveseliť a pomôcť jej cítiť sa lepšie. Preto sa Shelby rozhodla svojej starkej pomôcť.

Háčik bol však v tom, že nemocnice zakazujú vstup so zvieraťom. Shelby to však od pomoci starkej neodradilo a vymyslela bravúrny plán.

Na tajné prepašovanie psa použila modrú deku, v ktorej ho skvelo zamaskovala.

Deku prehodila cez rameno a pod ňu ukryla Patsyho, psa starkej. O pár minút bolo maskovanie dokončené.

Keď vstúpila do nemocnice, nikto si nič nevšimol. Pôsobila ako mamička s dieťatkom na rukách. Pomaly sa vkradla do nemocničnej izby starkej a nastal čas na najdojímavejší moment celej akcie.

Starká a Patsy boli spojení a preto aj šťastní, že sú opäť pri sebe. Ani Shelby sa pri pohľade na jej šťastnú starkú neudržala slzám a presne o toto jej celý čas šlo – o úprimnú radosť v očiach jej starej mamy.

foto: Twitter / HennickShelby

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 5. júna 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.