Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
  • Zivotsdetmi
  • Články
  • Voľný čas
  • Vizážistka dovolila svojej 5 ročnej dcére nalíčiť sa – Reakcie ľudí na seba nenechali dlho čakať, no reakcia mamičky vás prekvapí

Vizážistka dovolila svojej 5 ročnej dcére nalíčiť sa – Reakcie ľudí na seba nenechali dlho čakať, no reakcia mamičky vás prekvapí

reklama:
Vizážistka dovolila svojej 5 ročnej dcére nalíčiť sa - Reakcie ľudí na seba nenechali dlho čakať, no reakcia mamičky vás prekvapí

Courtey McCutcheon je kozmetička a skvelá, milujúca mama malej 5 ročnej Molly. Malinkej sa remeslo svojej mamičky veľmi zapáčilo a tak sa mama rozhodla svoju dcéru čo – to o líčení naučiť.

Courtey sa venuje makeup tutoriálom online. Každé jej video je precízne a celý jej kanál zahŕňa množstvo typov rôznych líčení. Od Halloweenskeho až po večerné líčenie. Na jej kanáli nájdete naozaj všetko.

Každá vizáž potrebuje skúsenú ruku, množstvo produktov a nástrojov. Hoci množstvo dospelých má problém dosiahnuť tak precízny výsledok ako Courtey ukazuje na videách, jej dcéra Molly sa s talentom svojej mamičky narodila.Courtey tvrdí, že jej dcéra jednoducho miluje umenie a nové nápady. Pre Molly je líčenie sa, niečo ako kreslenie pre ostatné deti v jej veku. Avšak, nie každý schvaľuje rozhodnutie jej mamičky, aby sa mohla líčiť.

„Pokúšať sa nalíčiť vašu dcéru tak, aby vyzerala vyspelo je odporné,“ komentovali ľudia na jej Instagrame. „Má celý život na to, aby sa líčila, prečo teraz?“

Je veľmi mladá. Nepáči sa mi to. Je to zvláštne,“ povedala ďalšia z jej followeriek.

Odpoveď mamičky na seba nenechala dlho čakať.

„Som naozaj šokovaná z vašich krutých komentárov,“ smutne poznamenala. „Niektorí z vás by ma najradšej zniesli z povrchu zemského, pretože som dovolila svojim deťom hrať sa s make – upom a obviňujú ma zo zneužívania detí.“Courtney tvrdí, že kým jej dievčatká pokladajú make – up iba ako hru a nie ako pomôcku pre každodenné zdokonaľovanie svojho JA, je to v poriadku.

Molly miluje líčenie, no uvedomuje si, že je nádherná aj bez potreby každodenného nánosu make – upu. Nemyslím, že je problém, ak sa malé dievčatá líčia, pokiaľ veria, že sú krásne aj bez neho. Nepustím ich von nalíčené až pokiaľ z nich nebudú vyspelé, mladé slečny.“Make – up je pre nich iba výsledok ich kreativity. Je to príjemná zábava, nie spôsob, ktorý ich núti meniť svoj výzor, pretože nie sú dostatočne pekné. Sú totiž nádherné. Obe. Bez potreby make – upu.

„Je to pre nich zábava. Vychovala som ich tak, aby neodsudzovali ostatných a ostáva mi dúfať, že internetoví neprajníci sa naučia to isté.“

foto: instagram/ lipgloss_and_crayons

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 5. júna 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.