Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Viete čo o vás prezrádza deň narodenia? (2. časť)

reklama:
Viete čo o vás prezrádza deň narodenia? (2. časť)

Veríte v čísla? Veríte tomu, že aj den v ktorý ste sa narodili by mohol o vás niečo prezradiť? Prečítajte si druhú časť našich „čísel”.

Viete čo o vás prezrádza deň narodenia? (1. časť)

16.

Problémy vás nevyvedú z miery, aj keby tam bola veľká snaha. Radi skúmate pozadie každej záležitosti. Vynikáte preto v práci v ktorej sa nemôžete uspokojiť s tým čo sa vám predkladá ako pravda, ale v tej kde musíte sami oddeľovať pravdu od klamstva. V prípade, že zistíte ak pred vami niekto niečo tají, nedáte sa odbiť žiadnym argumentom. Veľmi rýchlo pochopíte, že sa treba vystríhať rýchlych a nesprávnych hodnotení, takže časom pôsobíte ako človek čo sa nikdy nemýli. K vytúženému cieľu idete vytrvalo a dôsledne. Je síce možne, že budete musieť cestu na určitý čas prerušiť, ale o tom, že by ste to úplne vzdali nemôže byť ani reč.

17.

Zo všetkých síl sa vyhýbate provizórnym riešeniam. Chcete aby vo vašom živote (aj ľudí okolo vás) bolo všetko perfektné. Pokiaľ vás má niekto rád, je to dobre, pokiaľ nie, neriešte to. Za prácu, ktorú robíte ste zodpovedná a preto na čom vám naozaj záleží, robte iba sama. Zvládnete každú situáciu, pred ktorú vás osud postaví a naviac si z nej vezmete ponaučenie z ktorého budete celý život čerpať. Aby ste sa rozhodovali dobre, musíte mať slobodu voľby. Pokiaľ sa vám ju niekto pokúsi vziať, zareagujete neobyčajne rázne a stratíte sa z jeho života skôr, akoby ste mali rovnakú chybu urobiť druhý raz.

18.

Vo vašom živote hrajú veľkú rolu ilúzie a sny. Patríte k veľkým romantičkám, ktoré nevidia svet aký je, ale aký by podľa ich názoru mal byť. Nie je teda divu, že sa cítite podvedená a sklamaná. Takým prístupom, ale zbytočne trápite svoje okolie, ktoré sa neustále pýta, čo robí zle a snaží sa, aby vám vlialo do žíl trocha optimizmu. Nenamýšľajte si, že svet stojí proti vám, nehľadajte začiatok manželskej krízy v každej normálnej hádke a nenahovárajte si, že nepoznáte šťastie. Ak pochopíte, že sa k vám svet chová vľúdne a opätujete mu to, budete sa mať úplne skvelo.

19.

Ako organizátorka ste vynikajúca. Driemú vo vás aj vodcovské sklony, ste neoficiálnou autoritou svojich kolegov. Situácia sa vo vašom živote rýchlo mení a vždy dostanete to čo chcete. Na rozdiel od ostatných vyhľadávate obtiažne situácie, kedy si môžete vyskúšať svoje sily. Doma sa však kroťte, pretože váš partner potrebuje vedieť, že ho nielen milujete, ale že si ho aj vážite. Čím menej mu budete vnucovať svoju vôľu, tym lepší a stabilnejší váš vzťah bude. Ak sa naučíte cítiť aj vôľu svojho okolia, bude váš partnerský aj pracovný život skvelý.

20.

Pokiaľ niekto potrebuje pochopenie, podporu a pomoc, je isté, že na vašom prahu ocitne skôr než neskôr. Ked sa však nájde človek, ktorý bude chcieť vašu veľkorysosť využiť a nezaslúži si ju, dokážete s ním povymetať tak, až sa s tým bude veľmi dlho vyrovnávať. Viete veľmi rýchlo odhaliť podstatu všetkých záležitostí, dokážete rozlíšiť nevinné preháňanie od skutočného klamstva. Dokážete čakať na svoju šancu, ktorá v živote príde iba raz a určite ju nepremrháte. Dajte si pozor, aby partner nežiarlil na ľudí, ktorí sa vám zveria. Vy síce viete, že za tým nič iného nie je, ale on to chápať nemusí.

21.

Celý život máte postavený na pohode, všetko sa snažíte riešiť s nadhľadom a s úsmevom. Ľudia, ktorí sa večne sťažujú vás rozčuľujú a radšej sa ich spoločnosti vyhýbate. Tvrdo oponujete všetkým, kto sa vás snaží vtiahnuť do riešení vlastných alebo cudzích problémov. Ste statočná a životom idete cestami, ktoré ste si sama vyšlapala. Váš vzťah je dobrý a ak nedovolíte, aby ho ovládla rutina, presunie sa rokmi do kategórie vynikajúcich. Prežijete síce pár sklamaní, ale vy sa z nich dokážete bez problému otrepať a znova naťahovať ruky po konci dúhy, ktorý predsa musíte chytiť.

22.

Už od malička počúvate, že ste výnimočná – a je to pravda. V priebehu života odhaľujete jeden skrytý talent za druhým a neskôr zbierate pracovné úspechy, ocenenia a ceny, pričom ani ta Nobelova nemusí ostať len v kategórií snov. Využite šance, ktoré máte a uvidíte, že život vie byť plný farieb a darov! Otvorte si vlastnú firmu, pretože podriadená práca vás nudí a naviac v nej zbytočne strácate čas. Našťastie patríte k tým, ktorý sa vedia poučiť z chýb a uvedomujú si, že aj Baťa 3x skrachoval, aby potom dobyl svet. Ak dokážete harmonicky spojiť talent s prácou, zbierate úspech za úspechom.

23.

Ste bystrá, nápaditá a vadí vám rutina. Pokiaľ dokážete vo vzťahu prežívať stále niečo nové, cítite sa dobre, pokiaľ to už nejde, hľadáte cestu k slobode. Nájdite si prácu, kde budete každý deň prežívať niečo nové, riešiť neustále iné problémy a potom sa do domáceho kľudu radi budete vracať. Vašim veľkým plusom je sebaovládanie. Viete, že s chladnou hlavou sa problémy riešia podstatne lepšie a na vášne je čas až keď je všetko vrátane vás bezpečne za vodou. Keď si dáte pozor a naučíte sa na vonkajšie podnety reagovať tak, aby ste okolie neurazili a sebe neuškodili, nie je si čo viac priať.

24.

Máte sklony k sebaobetovaniu a to aj pre ľudí, ktorí si to nezaslúžia. Beriete na seba ich povinnosti, necháte si vynadať od nadriadeného a ešte si poplačete, pretože dotyčného ani nenapadne poďakovať. Robíte všetko preto, aby ste bola potrebná, čo nie je moc dobré. Keď vám to potom niekedy vyjde s pochopením okolia počítať nemôžete. Neberte na seba povinnosti svojich detí, nekryte jednanie svojho partnera. To, že by bez vás neboli schopní samostatnej existencie vám môže lichotiť, ale čím skôr sa naučia žiť na vlastný účet, tým lepšie pre vás aj pre nich.

25.

Akékoľvek obmedzovanie vás provokuje, rôzne predpisy rozčuľujú, autority neuznávate. Vaše jednanie je medzi úplnou otvorenosťou, kedy máte srdce na dlani a rovnako totálne uzavretosti, keď z vás nikto nedostane ani slovo a vaši blízki márne premýšľajú, čo zlé vám spravili, že sa k nim tak chováte. Navonok pôsobíte, že máte srdce na dlani, ale v skutočnosti ľudí neustále skúmate a premýšľate či si vašu dôveru zaslúžia. Na svet sa viete pozerať ako na celok a dobre viete, že preto aby sa domino rozbehlo, stačí, keď pohnete tou najmenšou kockou.

26.

Bijú sa vo vás dve sily: jedna hovorí, že máte budovať, druhá, nech to zbúrate a začali odznova a lepšie. Ak máte v práci úspech, hneď druhý deň máte pocit, že to treba urobiť inak. Podvedome hľadáte príležitosť, ako vytvoriť problémy, ktoré by ste neskôr mohli riešiť. Kvôli tomuto prístupu vás čakajú starosti aj tam, kde by iní nachádzali zisky. Nadbytok energie vybíjajte pri náročných túrach a iných športových aktivitách. Pozor na to, čo komu a kedy rozprávate, aby ste ľudí okolo seba neurážali. Keď sa naučíte ovládať svoje nálady a nedovolíte aby vám kazili život, bude to super.

27.

Radi máte stále pod kontrolou ako svoj život, tak aj svoje city. Bojíte sa manipulácie a pokiaľ zistíte, že sa niekto o niečo také snaží, dôkladne sa mu vyhýbajte. Ste nedôverčivá a vzťahovačná a keď niekomu naozaj uveríte, dosť dlho to trvá. Občas budíte dojem, že je vám všetko úplne jedno, ale tak to rozhodne nie je. Vašu ctižiadostivosť okolie hodnotí ako citový chlad. Pri voľbe partnera máte našťastie dobrú ruku a vyberiete si človeka, ktorý vaše povahové črty pochopí. Keď sa ho naučíte počúvať, vytvoríte vzťah, ktorý vám budú všetci ostatní úprimne závidieť.

28.

Keby bolo na vás, riešili by sa všetky starosti samé od seba a vy by ste si nemuseli robiť žiadne. V hĺbke duše túžite, aby sa našiel niekto, kto z vášho života odstráni všetky problémy a nechá vás žiť bezstarostne a v kľude. Pretože však viete, že dnešná doba panenkám v kúte moc nepraje, predstierate, že sa viete so životom popasovať a nepotrebujete nikoho a nič. Signály, ktoré vysielate sú však rozporuplné a málokto sa v nich vyzná. Keby ste si občas svoje potreby priznali a dali najavo, že sa potrebujete o niekoho oprieť, bol by život pre vás, aj pre vašich blízkych jednoduchší.

29.

K životu potrebujete okrem vzduchu na dýchanie ešte aj pochopenie svojho okolia, jeho uznanie a ocenenie kvalít toho čo robíte. Našťastie máte okolo seba chápavých ľudí, ktorý hneď dôjde, že je lepšie, keď vás za každú maličkosť pochvália, čo je lepšie ako vidieť vašu nahnevanú tvár a riešili čo sa stalo. Na uznaní a obdive ste závislá do tej miery, až občas nepoznáte, že vám ich hovorí niekto, kto vás chce využiť pre svoje ciele a berie ich ako cenu, ktorú musí za vašu podporu a priazeň zaplatiť. Keď sa naučíte určiť svoju hodnotu podľa toho, čo skutočne urobíte alebo vymyslíte a nebudete svoju cenu odvíjať od názoru iných ľudí, bude jednoduchší ako váš život, tak život s vami.

30.

Inštinktívne vyhľadávajte ľudí, ktorí sú v pohode a vedia sa tešiť so života. Od ľudí, ktorí na všetkom hľadajú len chyby, utekajte tak rýchlo, ako to len ide. Pokiaľ si nájdete takého partnera, nastane problém. Na začiatku sa ho budete snažiť nasmerovať k optimistickejšiemu pohľadu na svet, ale keď pochopíte, že vaša snaha je márna, stratíte sa rýchlo a navždy. Túžite po uznaní okolia a po úspechu. Keď budete mať trpezlivosť a budete sa venovať tomu, čo vás naozaj baví, určite sa raz dočkáte všetkého, čo ste chceli. A pocit hrdosti na vlastné kvality budete mať od osudu ako bonus.

31.

Ste až neskutočne pracovitá. Nové úlohy si zadávate sama. Pokiaľ máte dostatok odvahy, dosiahnete úspech v každej oblasti, do ktorej vložíte svoju energiu. Ako zamestnanec ste lojálna, ako šéf síce náročná, ale spravodlivá, takže vás vaši podriadení uznávajú. Nerada sa rozhodujete rýchlo a pod tlakom. Vďaka tomu vládne ako v práci aj doma pohoda. Rodina hrá vo vašom živote dôležitú rolu, ale to neznamená, že sa jej celkom podriadite a na vlastnú kariéru zabudnete. Pokiaľ v priebehu života pochopíte, že váš partner a vaša láska potrebuje starostlivosť, budete patriť k naozaj spokojným ľuďom.

Zdroj: Cafe

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. februára 2014

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.