Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Viete čo o vás prezrádza deň narodenia? (1. časť)

reklama:
Viete čo o vás prezrádza deň narodenia? (1. časť)

Veríte v čísla? Veríte tomu, že aj den v ktorý ste sa narodili by mohol o vás niečo prezradiť? Prečítajte si prvú časť našich „čísel“.

1.

Vždy a za každých okolností si stojíte za svojim. Ľudí okolo seba vediete tak, aby im to čo najviac pomohlo a moc sa nepozeráte na to, či sa im to páči alebo nie. Ste rada, keď vás ľudia z okolia ocenia, pochvália. Túžite sa podieľať na všetkom čo sa okolo vás deje. Pokiaľ sa proti vám niekto postaví, sporu sa nebojíte a robíte čo môžete pre zahnanie rivala naspäť na začiatok. V rodine by však mala panovať spolupráca a ohľaduplnosť, pretože len tak predídete vzburám, ktoré proti vám mladšia generácia povedie. Našťastie vaša energia počas rokov opadá a aj vy sa časom naučíte ustupovať.

2.

Ste mierny a ohľaduplný typ. Naštvať sa síce môžete, ale stačí, keď vám okolie ukáže otvorenú náruč a vy hneď beriete slová naspäť a ospravedlňujete sa aj za to, čo ste ani v najmenšom nezapríčinili. Túžite, aby vás ľudia potrebovali. Intuitívne vycítite problém a ešte skôr ako vás niekto poprosí, bežíte zachraňovať. Bohužiaľ to občas dopadne aj tak, že venujete všetku energiu priateľom, kolegom a cudzím ľuďom, zatiaľ čo na vlastnú rodinu vám už síl neostáva. V priebehu života sa musíte naučiť dávať šancu ľuďom, ktorí Vás majú radi a pochopiť, že lásku je potrebné nie iba dávať, ale aj prijímať.

3.

Vsádzate na optimizmus a ten dávate pri každej príležitosti najavo. Pokiaľ nastane kríza a ostatné sa rúca, vy budíte dojem, že sa na vzniknutej situácii zabávate. Viete nájsť východisko aj tam, kde sa ostatní spoliehajú na modlitbu. K životu nutne potrebujete kontakt s ľuďmi. Zo všetkého najviac sa bojíte osamelosti. Aby vám bolo dobre, potrebujete ľudí, ktorí vedia mať rovnako ako vy, radosť zo života. Občas je to problém, pretože sa vedome či nevedome vyhýbate všetkým, čo majú starosti a tí potom súdia, že nemáte súcit. Náchylnejšia k chorobám ste počas zimy, keď je málo svetla.

4.

Aj keď vyzeráte ako človek, ktorý je celému svetu otvorený, je to omyl. Ľuďom ukážete zo svojho vnútra presne toľko, koľko chcete a pokiaľ sa budú snažiť dostať ďalej, dokážete sa chovať tak, že ich podobné myšlienky prejdu. Aj keď na prvý pohľad pôsobíte sebaisto, nie je to ani zďaleka pravda. Občas sa chováte nelogicky, čo si od vašich blízkych vyžaduje veľkú dávku tolerancie. V priebehu života sa však naučíte otvorenosti a dokonca ste schopná rozprávať aj o svojich citoch. Ste neobyčajne pracovitá a pokiaľ dostanete za svoju námahu adekvátnu odmenu, budete pracovať ešte viac, skoro ako zadarmo. Od chvíle, kedy si sama uvedomíte svoju cenu, bude váš život naozaj super.

5.

Potrebujete, aby sa okolo vás stále niečo dialo, keď vás naháňajú termíny a nedokončené úlohy. S múdrosťou sebe vlastnou si vyberáte priateľov, ktorí vás budú poháňať dopredu, motivovať a pod ich vplyvom sa môžete rozvinúť. Keď ovládnete svoju povahu detektíva a nebudete hľadať vo všetkom problém, vyladíte tým svoju duševnú pohodu, ale aj domácu a pracovnú atmosféru. Je potrebné partnerovi vysvetliť, že určitá porcia stresu a zmätku k vašemu životu neoddeliteľne patrí. Keď to pochopí, nastane doma pohoda. Naučte sa ovládať svoje city, aby ste kvôli každému okúzleniu neprevracali svoj život hore nohami.

6.

Ste neobyčajne spoločensky založená. Deň kedy sa s niekym neporozprávate, považujete za stratený čas. Bez problémov si získavate sympatie aj rodených samotárov. Na každom, kto sa vo Vašom okolí objaví, viete nájsť nejakú pozitívnu črtu. Väčšinou pracujete v charite. Pretože sa intenzívne stýkate s ľudskou biedou, viete sa rozhodovať rýchlo a občas celkom nečakane. Ľudí okolo seba šokujete jednaním, ktoré by u každého iného vyzeralo ako nerozumné, ale vám vždy prinesie prospech a zisk. Máte skvelý vkus a zmysel pre harmóniu a s jej pomocou vytvárate zo svojho života umelecké dielo, ktoré je pre vás potešením a pre ostatných trvalú a hlavne kvalitnú inšpiráciu.

7.

Vonkajšok vyzerá úplne normálne, ale v hĺbke duše sa schováva samotár, ktorý k životu nikoho nepotrebuje. Napriek tomu vám robí podpora blízkeho okolia dobre. Je to však až v tej chvíli, kedy si uvedomíte, že ju chcete. Máte veľmi dobrú pamäť, bohužiaľ aj na rôzne škodenie, utláčanie, ktoré sú však z veľkej časti obyčajným výplodom vašej fantázie a vzťahovačnosti. Pozor si dávajte na zatrpknutosť, ktorou si zbytočne komplikujete život. Viete sa o seba postarať a vďaka skvelému zmyslu pre disciplínu ušetríte aj tam, kde má každý iný finančné problémy. Keď prestanete neustále kritizovať, môžete sa šťastia dotknúť, ale tiež sa vám ho podarí udržať.

8.

Zo všetkého najviac sa bojíte neúspechu! Premýšľate triezvo, máte hlavu na podnikanie a zdroj príjmu uvidíte aj tam, kde to nikoho iného nenapadne. Peniaze pre vás nie sú v živote najdôležitejšie, ale veľmi dobre si uvedomujete, že to bez nich ide ťažko. Nechcete byť na nikom závislá a pokiaľ musíte niekoho počúvať, trpíte tým. Aj životnému partnerovi hneď na začiatku vysvetlite, že si od neho porúčať nenecháte. Keď pochopíte, že máte s ľudmi okolo seba tvoriť jeden tím v ktorom sa má jeden na druhého spoľahnúť, bez toho aby sa musel báť, že s ním niekto bude manipulovať, zaradíte sa medzi veľmi šťastných a úspešných ľudí.

9.

Ste idealistka a k životu potrebujete pátos (prudké vzrušenie). Občas máte sklon vidieť svet čiernobielo a ľudí striktne deliť na anjelov a diablov. Môže sa stať, že tým ublížite niekomu, kto si to vôbec nezaslúži a v ňom váš prístup ponechá dlhodobú a hlavne bolestivú jazvu. Snažte sa kontrolovať svoje sklony k rýchlym a zbytočne kategorickým úsudkom. V láske sa naučte milovať to, čo máte doma, pretože sny o rytierovi na bielom koni vám šťastie neprinesú. Keď sa naučíte filtrovať tak, aby to partnera zbytočne nerozčuľovalo, zistíte, že je váš život neobyčajne príjemný a stoji za vychutnávanie.

10.

Priťahujú vás situácie, kedy môžete prejaviť svoju nápaditosť, odvahu a hľadať riešenie aj tam, kde ho okrem vás nikto nenájde. Pokiaľ sa váš partner vyhýba rozhodnutiam a nechce riskovať, je to trochu problém, pretože Vy sa mu podriadiť nebudete chcieť. Pokiaľ na niekoho takého narazíte, bežte radšej každý svojou cestou. Aj keď samotu nemusíte k svojej práci druhých ľudí nepotrebujete, Je to možno aj tým, že ste nedôverčivá a v každom podvedome vidíte možnú konkurenciu. Zamerajte sa na sanáciu problémových firiem, Vďaka svojej energii a vynaliezavosti ju vytiahnete k plnému výkonu skôr, ako by sa to podarilo niekomu inému.

11.

Život vnímate ako bojové pole a zo všetkých síl sa snažíte, aby ste sa neocitli na strane porazených. Ľudia vás buď uznávajú a bez boja sa vám podriadia, alebo ste im protivná a vyhýbajú sa vám ako moru. Tretia cesta nie je. Ku všetkému pristupujete až príliš emotívne, takže niet divu, že vás občas hodnotia ako nevyrovnanú osobu, ktorá všade šíri len zmätok. Pokiaľ sa však stane niečo dôležitého, ste prvá, kto príde nie iba s radou, ale aj skutočnou pomocou. Naučte sa ovládať svoju výbušnú povahu, pochopte, ze stratégia nie je k tomu aby vás zdržala, Tadiaľ vedie cesta k víťazstvu, ktoré máte na dosah ruky.

12.

Neradi vyberáte, pretože stále máte pocit, že ste síce jednu možnosť zvolili, ale čo ak tá druhá je lepšia. Keď začnete plánovať zmenu života, rovnako sa nakoniec pre nič nerozhodnete. Pokiaľ vo Vašom živote nejaké zmeny predsa len prebehnú, budu to také, pred ktoré vás osud postaví bez toho aby sa vás na čokoľvek opýtal a vy ich musíte len vyriešiť, aj keď sa vám nechce. Problém s partnerom, ktoré máte sklony zveličovať, nie sú ani zďaleka také zlé, ako sa vám zdá. Dokonalý partner neexistuje a keď sa pozriete na toho svojho aspoň trochu objektívne, zistíte, že to s ním vlastne celkom ide.

13.

Ste veľmi vnímavá, občas precitlivelá. Pokiaľ sa na vašu adresu negatívne vyjadrí partner, postavte ho do pozoru, pokiaľ šéf, prekonajte ostych a kľudne mu vysvetlite, že tam, kde si vás nevážia, byť nemusíte. Pre vás i pre domácu pohodu je to podstatne lepšie, ako keby ste sa trápila. Naučte sa dávať najavo svoje emócie. Ak sa budete tváriť ľahostajne, nemôžete očakávať, že vám budú ľudia prejavovať sympatie. Neobviňujte svojich blízkych bezdôvodne a nemyslite si, že vás chcú iba urážať alebo trápiť. Keď do svojho chmúrneho prístupu ku svetu prisypete trochu optimizmu, bude život hneď príjemnejší a farebnejší.

14.

Potrebujete predovšetkým kľud a stabilitu. Všetky zmeny vás vyvádzajú z rovnováhy a veľmi dlho trvá, keď si na zmenené podmienky zvyknete, Ak sa chcete vyvarovať zbytočným problémom, plaťte šeky hneď a nerobte si zbytočné dlhy. Keď sa strhne zábava, ktorá sa vám páči a dostanete sa do spoločnosti v ktorej sa cítite dobre, viete si to užiť. Bez problémov obrátite počas jednej noci svoj život hore nohami, aby ste potom v ďalších dňoch premýšľali, či to máte vrátiť naspäť alebo sa prispôsobiť novým okolnostiam. Keď sa vám podarí zladiť tieto dve stránky svojej osobnosti, prežijete krásny život podľa svojich predstáv.

15.

Aby ste sa cítili dobre, potrebujete permanentný var emócií a pocit, že sa vo vašom živote niečo deje. Pokiaľ veci trochu mieria k stabilite, usúdite, že vám hrozí nuda a začnete sa snažiť, aby sa všetko opäť rozhýbalo. Všetko prežívate vo svojom vlastnom vnútri, city neprejavujete. Rovnako neradi počúvate rôzne vyznania. Napriek tomu chcete aspoň raz v živote zažiť vyznanie lásky s kyticou, šampanským a prsteňom. Pretože svojim jednaním spoľahlivo odpudíte všetkých, čo by pre niečo také mali zmysel, realizujete svoje túžby pri sledovaní romantických filmov, čítaní zamilovaných románov alebo písaním vlastných veršov.



Viete čo o vás prezrádza deň narodenia? (2. časť)

Zdroj: Cafe

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 1. februára 2014

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.