Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Stiahnutie z trhu Detských jedálenských stoličiek Healthy Care

reklama:
Stiahnutie z trhu Detských jedálenských stoličiek Healthy Care

Spoločnosť Mattel, v spolupráci s príslušnými úradmi pre bezpečnosť dobrovoľne sťahuje z trhu Detské jedálenské stoličky Healthy Care. Tieto stoličky majú rám, ktorý možno zložiť na plocho pri uskladnení a sedadlo, ktoré je možné sklopiť do troch polôh. Číslo modelu jedálenskej stoličky sa nachádza vzadu na sedadle.

Detské jedálenské stoličky Healthy Care obsahujú kolíky na odkladací podnos. Tieto kolíky na odkladací podnos sa nachádzajú na zadných nohách, na ktoré môžu deti spadnúť, čím vzniká nebezpečenstvo tržného poranenia.

Stiahnutie z trhu sa vzťahuje len na Detské jedálenské stoličky Healthy Care s kolíkmi na odkladací podnos na zadných nohách. Žiadne ďalšie jedálenské stoličky týmto nie sú dotknuté.

Použite tohto sprievodcu na to, aby ste zistili, či sa na Vašu jedálenskú stoličku vzťahuje toto stiahnutie z trhu.

Prosím majte Vašu jedálenskú stoličku vo Vašej blízkosti pri ďalšom postupe. Nájdite výrobné číslo Vašej jedálenskej stoličky. Výrobné číslo je umiestnené na bielom štítku vzadu na sedadle. Použite, prosím, obrázok nachádzajúci sa pod týmto textom, ktorý Vám pomôže pri hľadaní výrobného čísla Vašej jedálenskej stoličky.

V prípade, že Vaša Detská jedálenská stolička Healthy Care nemá výrobné číslo C6412, nevzťahuje sa na Vás toto stiahnutie z trhu a Vašu jedálenskú stoličku môžete aj naďalej používať.

Ak má Vaša Detská jedálenská stolička Healthy Care výrobné číslo C6412 alebo v prípade, že jej výrobné číslo neviete, otočte prosím Vašu Detskú jedálenskú stoličku Healthy Care tak, aby ste videli zadnú stranu výrobku.

Názorná ukážka výrobku (farby, tvary a príslušenstvo v podobe hračiek sa líšia). Má Vaša Detská jedálenská stolička Healthy Care kolíky na odkladací podnos, ako je znázornené na vyššie uvedenom vzorovom obrázku?

  1. V prípade, že Vaša jedálenská stolička nemá kolíky na odkladací podnos, ako je znázornené na vyššie uvedenom obrázku, nevzťahuje sa na Vás toto stiahnutie z trhu a môžete ďalej pokračovať v používaní Vašej Detskej jedálenskej stoličky.
  2. V prípade, že Vaša Detská jedálenská stolička Healthy Care má kolíky na odkladací podnos, ktoré zodpovedajú vyššie uvedenej názornej ukážke, vzťahuje sa na Vás toto stiahnutie z trhu.

Prosíme Vás, prestaňte okamžite používať Vašu Detskú jedálenskú stoličku Healthy Care.

Prosím odstráňte kolíky z jedálenskej stoličky a zašlite nám ich na adresu: Mattel Czech Republic s.r.o., Václavské náměstí 19/832, 110 00 Praha 1, Česká republika, alebo kontaktujte predajňu, v ktorej ste výrobok zakúpili.

V priebehu 6 – 8 týždňov Vám zašleme naspäť novú sadu kolíkov s ochranným krytom. V prípade akýchkoľvek ďalších dotazov prosím kontaktujte spoločnosť Mattel na telefónnom čísle: +420 234 656 090, prípadne +420 234 656 272.

Náš najväčší záujem spočíval vždy na bezpečnosti detí, ktoré sa hrajú s našimi hračkami, čo je dôvod, prečo sme reagovali okamžite v snahe udržať dôveru rodín, ktoré nám umožnili byť súčasťou ich života.

Zdroj: SOI, www.soi.sk

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 5. októbra 2010

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.