Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
  • Zivotsdetmi
  • Články
  • Rodina a zákony
  • Prekrásna krátka rozprávka o tom, ako na svet prichádzajú malé bábätká a mláďatá, ale tiež o obrovskom priateľstve medzi bocianom a obláčikom :)

Prekrásna krátka rozprávka o tom, ako na svet prichádzajú malé bábätká a mláďatá, ale tiež o obrovskom priateľstve medzi bocianom a obláčikom :)

reklama:
Prekrásna krátka rozprávka o tom, ako na svet prichádzajú malé bábätká a mláďatá, ale tiež o obrovskom priateľstve medzi bocianom a obláčikom :)

V tejto krátkej rozprávočke tiež spoznáte, kto vlastne bábätká a malé zvieratká vyrába a zoznámite sa s malým nešikovným obláčikom a jeho verným priateľom bocianom. Nemusíte sa ale báť, táto rozprávka rozhodne nemá Vaše deti presvedčiť, že ich priniesol bocian 😉

Čaká Vás opäť niečo z dielne od Disneyho, od Pixaru.

Nájdete tu všetko možné a rozprávka trvá len päť minút a niečo.

Je to jedna z tých rozprávočiek, ktorá Vám a Vašim deťom vyčarí úsmev na tvári, ale tiež Vám bude chvíľočku smutno, no potom Vás koniec veľmi milo prekvapí:)

Je to veľmi pekná rozprávka, ktorú, prosto, musíte vidieť!

Urobte si krajší deň.

A je úplne bez slov…stačia Vám na ňu len Vaše oči, hihi 😉

https://youtube.com/watch?v=-a6Pe1ovKHg

Tak čo, páčila sa?

Zdroj článku: youtube.com

Autor článku: Michaela K.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 29. apríla 2016

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.