Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pôrod alebo kopanec do gulí? Čo v skutočnosti bolí viac?

reklama:
Pôrod alebo kopanec do gulí? Čo v skutočnosti bolí viac?

Zatiaľ čo ženy hovoria, že pôrod je asi najbolestivejšia vec na svete, muži vždy odpovedia. "Tak to buďte radi, že ste nezažili kopanec do gulí". Muži často kopanec porovnávajú práve s pôrodom, ale pritom vôbec nevedia, aký je pôrod bolestivý. Lenže ženy zase nemôžu vedieť, aký bolestivý môže byť kopanec do mužských partií.

Čo je vlastne bolestivejšie? Na to sa vedci snažili nedávno zistiť. Lenže porovnávať mužov a ženy v dnešnej rodovo komplikovanej dobe nie je vôbec žiadna sranda. Čo prezradila vedecká štúdia?

Čo bolí viac, kopanec do gulí, alebo pôrod? Je to vlastne tak trochu remíza. Záleží totiž na obrovskom množstve faktorov, ktoré výslednú bolesť ovplyvňujú a každý človek to má v podstate s intenzitou trošku inak.

Takže čo to teda znamená? No, podľa vedcov sa pôrod dá porovnávať s kopancom do gulí. Zdá sa tak, že argumentácie mužov sú teda na mieste.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 31. decembra 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.