Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Počas dňa narcisov na koncert i do ZOO

reklama:

Liga proti rakovine Vás pozýva pri príležitosti 15. ročníka Dňa narcisov – v piatok 15. apríla 2011 – na Nám. Eurovea v Bratislave, kde sa uskutoční v poradí II. ročník Koncertu vďaky.

Cieľom koncertu je poďakovať partnerom, dobrovoľníkom i verejnosti za dlhoročnú podporu a dôveru, vďaka ktorej môže Liga proti rakovine realizovať projekty a programy pre onkologických pacientov, prinášať každý rok nové formy podpory a zároveň pôsobiť v oblasti prevencie.

Ak prídete, tešiť sa môžete na:

  • Nelu Pociskovú
  • Zdenku Prednú
  • Roba Grigorova
  • Martina Chodúra
  • Mariána Banga
  • Desmod
  • Matúša Pišného
  • The Pastels
  • Spojár a tanečnú skupinu Chica Rica

Počas koncertu zaznejú dlhoročné známe hity ako „Modlitba lásky“, či „Kým ťa mám“, dozviete sa čo robiť „Keď to nejde“ a čo robiť, ak Vás „sledujú“ Paparazzi, romantickú atmosféru navodí duet „Up where we belong“. Do sveta vážnej hudby Vás prenesie pieseň Con te Partiro. I k tancu možno inšpirujú originálne choreografie tanečných vystúpení či známe „nitrianske“ rockové tóny.

Spolu s umelcami Vám v mene Ligy proti rakovine za prejavenú dôveru a podporu poďakujú moderátori koncertu Lucia Hablovičová a Richard Vrablec.

Ďalšou ponukou, ako stráviť pekné rodinné popoludnie priamo počas Dňa narcisov je možnosť navštíviť Zoologickú záhradu v Bratislave. Každý, kto v piatok – 15. apríla – podporí Deň narcisov, má možnosť práve v tento deň bezplatne navštíviť ZOO Bratislava. Vstup je voľný od 9:00 – 18:00 h (posledný vstup o 17:00). Ako vstupenka slúži narcis pripnutý na viditeľnom mieste Vášho oblečenia.

Žltý narcis Vaším prostredníctvom pomáha už 15-ty rok… Pomáha nielen vďaka výške vyzbieraných finančných prostriedkov, ale aj tým, že jeho pripnutím prejavujete spolupatričnosť a podporu všetkým, ktorí bojujú so zákernou chorobou! Liga proti rakovine Vám i v ich mene ďakuje.

Viac informácii o koncerte nájdete na www.lpr.sk alebo na www.facebook.com/ligaprotirakovine.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 31. marca 2011

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.