Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Občianske združenie MAMILA otvára na jeseň dva nové kurzy

reklama:

Občianske združenie MAMILA otvára na jeseň dva nové kurzy pre všetkých, ktorí majú záujem dozvedieť sa o dojčení do hĺbky a pomáhať ostatným mamičkám s dojčením. Tento kurz ktorý pripraví poradkyne pri dojčení na poskytovanie kvalifikovanej pomoci a podpory matkám počas celého obdobia trvania dojčenia a pri riešení problémov, ktoré sa môžu pri dojčení vyskytnúť.

Náplňou kurzu budú odborné prezentácie ako aj práca v malých skupinách, zamerané na získanie zručností dôležitých pre úspešnosť začiatku dojčenia a zároveň na prevenciu neskorších problémov s dojčením, na správnu polohu a prisatie a rozvoj a podporu materského správania. Po skončení kurzu dostane každá účastníčka osvedčenie o účasti a celý kurz sa končí záverečným preskúšaním na certifikát poradkyne pri dojčení. Podmienky na získanie certifikátu sú uvedené na www.mamila.sk. Kurzy sa uskutočnia v Dolnom Kubíne a v Banskej Bystrici, trvajú 3 víkendy, a prvý z nich sa začína už 17.-18.9.2011 v Banskej Bystrici.

Termíny kurzov sú:

  1. v Dolnom Kubíne sa jednotlivé časti uskutočnia v týchto termínoch: 22.-23.10.2011 (1.časť), 10.-11.12.2011 (2.časť), tretia časť sa uskutoční začiatkom roka 2012 (termín upresníme).
  2. v Banskej Bystrici sa jednotlivé časti uskutočnia v týchto termínoch: 17.-18.9.2011 (1.časť), 12.-13.11.2011 (2.časť), 14.-15.1.2012 (3.časť).

Náplň kurzu v oboch mestách bude rovnaká. Všetky detaily ohľadne termínov, detailnej pozvánky s programom a registrácie nájdete medzi oznamami o kurzoch na www.mamila.sk.

Viac informácií na: http://www.mamila.sk/post/otvarame-dva-nove-kurzy-pre-poradkyne-pri-dojceni-109/

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 8. septembra 2011

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.