Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nebojte sa o svoje vlasy ani na jeseň

reklama:
Nebojte sa o svoje vlasy ani na jeseň

Najfarebnejšie ročné obdobie je už tu a pomaly sa podľa toho snáď začne správať aj počasie. Väčšinu hláv v uliciach pokryjú rôzne čiapky, šiltovky a klobúky a naše vlasy dostanú poriadne zabrať. Prichádzajúcou zimou budú podliehať stále väčšej záťaži, čo počas nastávajúcej plesovej sezóny nebude práve najpríjemnejšou zmenou. Naše vlasy sa v takýchto podmienkach správajú ako posledná jesenná tráva pod snehom. Strácajú objem, sú akosi viac „unavené“ a prichádzajú aj o svoj zdravý lesk. Niekedy sa dokonca hanbíme vyzliecť si čiapky, či ich práve preto ani nenosíme. No namiesto toho aby sme ohrozovali vlastné zdravie by sme sa mohli zamyslieť aj nad inými možnosťami.

Práve preto Vám odporúčame využiť jednu z aktuálne najpopulárnejších pomôcok na takéto situácie, ktorými sú takzvané clip in vlasy a ofiny. Určite ste už aj vy počuli o týchto vlasových doplnkoch. Ich použitie je jednoduché ako použitie klasickej sponky do vlasov a výsledný efekt je veľmi príjemný a estetický. Často sa stretávame s odmietavými názormi na takéto doplnky. Vraj ide o neprirodzené a nezdravé skrášľovanie, no v prípade klasických prostriedkov, akými sú clip in vlasy a ofiny toto nie je nevyhnutne pravdou. Clip in vlasy sú v súčasnosti dostupné v dvoch materiálových vyhotoveniach. Obe majú svoje výhody aj nevýhody, no ani jedna z nich nie je škodlivá, či nebezpečná pre naše vlasy.

Ak sa rozhodnete, že by ste si takéto vlasy vyskúšali máte na výber medzi clip in vlasmi zo 100% ľudských vlasov alebo syntetických clip in vlasov. Ani jedným ani druhým typom určite nič nepokazíte. Obe varianty poskytujú rýchle a jednoduché zahustenie a zväčšenie objemu Vášho účesu. Clip in vlasy zo 100% ľudských vlasov môžete dokonca umývať a sušiť ako svoje vlastné vlasy na rozdiel od tých syntetických. Syntetické sú však oveľa menej náročné na údržbu a menej zaťažia Vašu peňaženku. Ak ste zmenili názor na tieto doplnky, neváhajte a navštívte Happyhairshop.sk, kde si môžete tieto doplnky dokonca vyskúšať na vlastnej fotografii.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. novembra 2013

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.