Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nebezpečný výrobok – sklenený pohár s dekoráciou motýľov

reklama:
Nebezpečný výrobok - sklenený pohár s dekoráciou motýľov

Dňa 22. 10. 2010 bolo Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky Rýchlym výstražným systémom pre potraviny a krmivá (RASFF) č. 2010.1441 zaslané výstražné oznámenie – Migrácia kadmia a olova zo skleneného pohára z Číny (sklenený pohár s dekoráciou motýľov), šarža: SCT 5, výrobca: Shenzhen Oct Glassware Industrial Co. Ltd., 5 Floor, Oct Building No 2010 – Shenzhen, Čína, dovozca do EÚ: CHOMIK Świeży Sp.J., ul. Cegielniana 875, 32-420 Gdów, Poľsko, v ktorom bolo zistené presiahnutie najvyššie prípustného množstva migrácie kadmia a olova.

Odberateľmi predmetného výrobku boli spoločnosti GINKA, s. r. o., Južná trieda 82, 040 17 Košice a ADH s. r. o., Zvolenská cesta 14, 974 00 Banská Bystrica v období december 2009 – október 2010 v celkovom množstve 720 kusov.

Keďže sa predmetný výrobok môže nachádzať v obchodnej sieti na území Slovenskej republiky, odporúčame spotrebiteľom, aby výrobok nekupovali, už zakúpený výrobok nepoužívali a prípadne ho vrátili späť do miesta predaja.

Zdroj: ÚVZSR, www.uvzsr.sk

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 28. októbra 2010

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.