Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nebezpečný výrobok – detský hrnček s rôznym motívom

reklama:
Nebezpečný výrobok - detský hrnček s rôznym motívom

Dňa 16. 9. 2010 bolo Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky Rýchlym výstražným systémom pre potraviny a krmivá (RASFF) č. 2010.1144-add01 zaslané výstražné oznámenie – Migrácia benzénu a alifatických uhľovodíkov z detského hrnčeka z Číny cez Nemecko (hrnček s vrchnákom na pitie a dvomi úchytkami s rôznymi motívmi, vo farbe ružovej, zelenej a modrej, objem 225 ml), EAN kód 4 009977 611819

Výrobné číslo: 290409

Výrobca: Čína

Dovozca do Slovenskej republiky: Testrut Einkauf GmbH, Am Schornacker 113 D-46485 Wesel, Nemecko.

Predmetný výrobok bol dovezený do Slovenskej republiky v období september 2009 – august 2010 v celkovom množstve 414 ks. Odberateľmi výrobku v Slovenskej republike boli: KIKA Nábytok Slovensko, s.r.o., Galvaniho 11, Bratislava a KIKA Nábytok Slovensko, s.r.o., Moldavská cesta 34, Košice.

Keďže sa predmetný výrobok môže nachádzať v obchodnej sieti na území Slovenskej republiky, odporúčame spotrebiteľom, aby výrobok nekupovali, už zakúpený výrobok nepoužívali a prípadne ho vrátili späť do miesta predaja.

Zdroj: ÚVZ SR, www.uvzsr.sk

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 27. septembra 2010

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.