Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Malej Emily to páli lepšie a mnohým dospelákom. Pozrite sa, na jej bleskurýchle poskladanie Rubikovej kocky

reklama:
Malej Emily to páli lepšie a mnohým dospelákom. Pozrite sa, na jej bleskurýchle poskladanie Rubikovej kocky

Rubikova kocka. Hlavolam, ktorý potrápil od roku 1974 už tisícky ľudí. Mnohí sa po neúspešných pokusoch vzdali a tí vynaliezaví kocku rozobrali a poskladali nanovo. Samozrejme, je veľa ľudí, ktorých tento hlavolam potrápil, no nakoniec, po tom ako sa mu pozreli na zúbky, ho hravo vyriešili. Toto je prípad aj malej Emily.

Emily Gittermeier je iba 3 ročné dievčatko, ktoré nemá problém s vyriešením aj takéhoto náročného hlavolamu. Pozrite si video, v ktorom vám Emily ukáže svoj talent a Rubikovu kocku poskladá za neuveriteľné 3 minúty!

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 4. júna 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.