Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Malé dievčatko argumentačne zahanbilo predavačku. Tá ju chcela odradiť od bábiky inej farby pleti

reklama:
Malé dievčatko argumentačne zahanbilo predavačku. Tá ju chcela odradiť od bábiky inej farby pleti

Po tom, čo malá Sofia vyhrala špeciálnu cenu v obchode, nasledoval šok.

Podľa rodičov Sofie, Brandi a Nicka, nebolo žiadnym prekvapením, že si ako výhru vybrala bábiku. O to viac nečakaný bol výber bábiky, ktorá bola inej farby pleti.

Pri pokladni sa predavačka dievčatka opýtala, či je hračka darčekom pre kamarátku. Sophia s rodičmi prekvapene pozerala na pani za pokladňou, ktorá sa nedala odradiť nechápavými pohľadmi a pýtala sa ďalej: „Si si naozaj istá, že toto je bábika, ktorú chceš?“ Dievčatko odpovedalo, „Áno, prosím!“, ale predavačka pokračovala:

„Vôbec nevyzerá ako ty, máme veľa bábik, ktoré sa na teba podobajú omnoho viac.“

Kým nahnevaná mama Sofie stihla niečo povedať, dievčatko ihneď reagovalo: „Vyzerá ako ja! Ona je doktor, aj ja som doktor. Ona je krásna, aj ja som krásna. Nevidíte jej krásne vlásky? A jej stetoskop?“

Matku zasiahla reakcia jej dcéry tak hlboko, že sa rozhodla napísať o tom na sociálnej sieti: „Táto skúsenosť vo mne potvrdila vieru, že sme sa všetci narodili s presvedčením, že na farbe nezáleží. Pokožka môže byť rôznych farieb, rovnako ako vlasy a oči, a každý odtieň je nádherný!“

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 4. júna 2023Zdroj www.popsugar.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.