Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Koláč plnený čokoládovým dražé, ako na to?

reklama:
Koláč plnený čokoládovým dražé, ako na to?

Toto video je výborný tip, ako spraviť koláč, ktorý je veľmi originálny. Určite ste už takýto koláčik videli. Na internete kolujú fotografie jeho rôznych variácií. Je to čokoládová vlna, ktorá pôsobí na všetky naše chuťové bunky.

Ako však také niečo urobiť? Ak ste si mysleli, že je to až priveľmi ťažké, tak ste sa mýlili.

Je to celkom jednoduché a veľmi efektné.

Postup: Predstavme si, že robíme koláč zo štyroch vrstiev. Rozložíme si štyri korpusy vedľa seba a do stredu formičkou (alebo nožom) vyrežeme otvor. Otvor bude len v troch korpusoch, pretože ten štvrtý ide na vrch. Na toto myslite aj keď robíte koláč z troch vrstiev, alebo z piatich. Avšak myslíme si, že želaný ,,vytekajúci“ efekt to bude mať, ak sa koláč bude skladať aspoň z troch poschodí.

Korpus položíme na podložku a natrieme vo vnútri krémom. Položíme naň ďalší korpus a postup opakujeme. Ak sme spojili všetky vyrezané korpusy, dovnútra nasypeme dražé.

Na záver koláč celý zvonku potrieme krémom a zahladíme.

Koláč obsypeme čokoládovou ryžou. Potom môžeme prirobiť aj písmená navrchu, ktoré urobíme tak, že čoko ryžu nasypeme do formičiek v tvare písmen.

Už stačí len rozkrojiť.

Zdroj: Youtube, Youtube Channel: Craftsy Cake Decorating

https://www.youtube.com/channel/UCplBmWST28H-lLkngxbsiqw

Autor: Katarína V.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 4. júna 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.