Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Informácia o prítomnosti úlomkov skla v dojčenskom nápoji Hamánek® s príchuťou čučoriedok a brusníc, od ukončeného 4. mesiaca

reklama:
Informácia o prítomnosti úlomkov skla v dojčenskom nápoji Hamánek® s príchuťou čučoriedok a brusníc, od ukončeného 4. mesiaca

Dňa 28. 3. 2013 bolo Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky Rýchlym výstražným systémom pre potraviny a krmivá (RASFF) č. 2013.0442 zaslané varovné oznámenie z Českej republiky o zistení prítomnosti úlomkov skla v dojčenskom nápoji Hamánek® s príchuťou čučoriedok a brusníc, od ukončeného 4. mesiaca, balenie: 210 ml, sklenená fľaša, dátum výroby: 02. 04. 2012 (na obale ako L 020412), dátum minimálnej trvanlivosti do: 02. 04. 2014, šarža: L 020412, výrobca: Hamé s. r. o., Na Drahách 814, 696 04 Kunovice, Česká republika, IČO: 282 13 556.Keďže sa predmetný výrobok môže nachádzať v obchodnej sieti TESCO na území Slovenskej republiky, odporúčame spotrebiteľom, aby predmetný dojčenský nápoj nekupovali, už zakúpený výrobok dojčatám nepodávali, prípadne ho vrátili späť do miesta predaja.

prof. MUDr. Ivan Rovný, PhD., MPH

hlavný hygienik Slovenskej republiky

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. apríla 2013

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.