Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hry a rozprávky pre najmenších

reklama:

Pokiaľ vám došli nápady na vymýšľanie nových príbehov na dobrú noc, alebo neviete, ako vaše malé deti zabaviť, kým pripravíte obed, zájdite na stránku www.purpulo.sk. Ide o detský portál, kde nájdete plno hier, rozprávok a omaľovániek pre najmenšie deti, rozdelený do niekoľkých sekcií. Purpulo je skvelý spôsob ako zabaviť vaše deti a verte, že sa stane vašim verným rodinným kamarátom.

Pokiaľ hľadáte rozprávky pre deti, ktoré by ste im mohli prerozprávať, na purpulo.sk sa môžete inšpirovať svetovými, ale aj slovenskými príbehmi a rozprávkami. Pokiaľ máte nápad na rozprávku, môžete sa stať užívateľkou / užívateľom a pridať svoju vlastnú rozprávku. Ďalšie mamičky ju potom môžu rozprávať svojím deťom.

Každé dieťa má rado hry, či už strategické, logické alebo závodné. V dnešnej dobe nájdete na internete veľké množstvo hier s rôznym zameraním. Hry už dávno nie sú len pre chlapcov. Napríklad hry pre dievčatá, umožňujú vaším dievčatkám zahrať sa napríklad na super opatrovateľku.

Ak práve v televízii nevysielajú rozprávku Šmolkovia, či seriál Alf, nevadí! Aj tieto a rôzne ďalšie videorozprávky nájdete na purpulo.sk. A to stále nie je všetko. Pokiaľ máte doma malých umelcov, stiahnite im a vytlačte rôzne omaľovánky na kreslenie. Všetko pre zábavu vašich najmenších na jednom mieste! Dobré, nie? 🙂

Omaľovánka - medvedík

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 28. januára 2013

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.