Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Dievčatko chodí každé ráno do školy s novým účesom. S mamičkou sa počas stylingu rozprávajú

reklama:
Dievčatko chodí každé ráno do školy s novým účesom
Dievčatko chodí každé ráno do školy s novým účesom. S mamičkou sa počas stylingu rozprávajú foto: instagram/ prettylittlebraids

Shelley Gifford je mladá mamička, ktorá podľahla pleteniu vlasov. Rôzne typy vrkočov ju uchvacovali od raného detstva a nevedela sa dočkať dní, kedy si to všetko vyskúša na vlastnej dcérke.

Keď jej malá dcérka Grace vyrástla a podporila ju v cvičení nových účesov, ťažko by ste hľadali šťastnejšiu matku. S úžasným nadšením sa odhodlala byť matkinou modelkou a Shelley sa jej odvďačila nádhernými účesmi, ktoré jej všetci závidia.

Keď sa pýtate, ako dlho trvá vytvorenie takéhoto diela, Shelley tvrdí, že cca 15-20 minút. Grace však čakanie vôbec nevadí a pri vytváraní účesu je vždy veľmi trpezlivá. Častokrát si pri tom zapne telku, alebo sa len tak rozpráva so svojou šikovnou mamičkou.

Nielenže sa môže pýšiť účesmi, aké nemá nikto široko ďaleko, ale je to pre obe skvelý relax a možnosť spoločného trávenia času, ktorého výsledkom sú famózne kreácie a výtvory.

foto: instagram/ prettylittlebraids

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 4. júna 2023Zdroj eternallysunny.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.