Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Deň Matiek

reklama:
Deň Matiek

Zajtra je ten deň D, deň veľmi výnimočný. Len jeden deň v tomto roku je určený na oslavu mamín, no vedzte, že mamičky by sme si mali ctiť a ľúbiť celý rok. Čo sa bude diať a ako osláviť zaujímavo tento deň, sme pre vás objavili práve my.

Pozvánky na podujatia

Bratislava

V bratislavskej mestskej časti Karlova Ves, sa 10. Mája v Karloveskom centre kultúry stretnú seniorky. O 13:30 tam vystúpi známy spevák Maroš Bango, ktorý im zaspieva na mamičkovskú počesť.

Zo Základnej umeleckej školy Sv. Cecílie, 12. Mája o 17tej vystúpia v Karloveskom centre kultúry žiaci a pedagógovia s umeleckým programom.

V bratislavskej ZOO vás privíta moderátorka Lena Šoóšová, ktorá pokrstí novú dojčiacu zónu. Pripravený je aj zaujímavý tanečný program, umelecký kútik, gynekologická poradňa a okrem iného aj tombola. Program sa začína 8. mája o 13:00.

Banská Bystrica

Zaujímavý program ponúka aj nákupné centrum Európa v Banskej Bystrici. Konať sa tam v nedeľu 8. Mája budú už v poradí siedme preteky lezúňov. Registrovať sa môžete na stránke http://www.pretekylezunov.sk/ .

Súťažiť môžu pretekári do veku 12 mesiacov a liezť budú po 5 metrovej dráhe. V súťaži sú skvelé ceny, ako pobyt v hoteli, plienky a rôzne iné skvelé produkty. Ak sa už nestihnete zúčastniť, nezúfajte. Tento projekt bude až do konca júna prebiehať v ďalších mestách.

Košice

V Košiciach na detskej historickej železnici sa tiež chystajú mamičkám a ich ratolestiam deň spríjemniť pekným programom. Odviezť sa môžete na konečnú stanicu Alpinka, kde sa budete môcť skrášliť. V programe je zahrnutý aj pojazdný kadernícky salón pre deti a líčenie pre maminky. Vlak odchádza 8. Mája z Čermeľa o 9:20.

Rakúsko

Na tento deň je pripravený program aj v neďalekom Rakúsku na zámku Schloss Hof. 8. Mája sa tam začne program o 14tej hodine. Čakajú na vás piknik v tráve alebo prechádzky po krásnych záhradách. Pripravená je aj jazda na koči s koňom alebo jazda na poníkoch či hudobný koncert v slávnostnej sále. Každá mamička dostane pri vstupe briošku a o zábavu nebude núdza. Pre detičky a mamičky je pripravená aj výroba rôznych pekných darčekov.

Foto: Pixabay.com

Autor: Katarína V.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. mája 2016

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.