Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

12 krásnych účesov, ktoré zvládnete svojej dcérke spraviť aj vy

reklama:
12 krásnych účesov, ktoré zvládnete svojej dcérke spraviť aj vy

Každé dievča chce vyzerať dobre. Keď sa cítime krásne – celé žiarime a sme neopísateľné šťastné. O to viac, keď sme v škole plnej iných detí, na ktoré chceme spraviť dojem. Zhotovenie týchto účesov je pomerne ľahké. Základom sú pevné gumičky a samozrejme dobre rozčesané vlásky. Na prípravu takejto krásnej mašličky nám bohato stačí len jedna gumička a pár sponiek. Postup je až prekvapivo jednoduchý ;).

Pokiaľ vlasy rady zapletáte – tento rozprávkový drdol je výzva presne pre vás. Hoci príprava zaberie viac času – výsledok stojí rozhodne za to!

Ak rady vyrábate vlastné veci, máte sa na čo tešiť. Vo videu sa totižto nachádza aj návod na výrobu takýchto krásnych čeleniek:).

Toto video vás presvedčí, že nádherný účes sa dá spraviť aj bez pomoci kaderníka a hravo ho zvládnete spraviť aj vy samy.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 5. júna 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.